Αλλοδαποί κοιμούνται στην πλατεία Βικτωρίας και πάλι

Αλλοδαποί κοιμούνται στην πλατεία Βικτωρίας και πάλι

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περίπου πενήντα αλλοδαποί έχουν βρει «κατάλυμα» κάτω από την τέντα νεοκλασσικού κτιρίου κοντά στην πλατεία Βικτωρίας επί της οδού Αριστοτελους. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι πρώτοι εμφανίστηκαν πριν τρεις ημέρες αλλά ο αριθμός όσων κοιμούνται κάτω από την τέντα διαρκώς αυξάνεται.

Μάλιστα τις περισσότερες ώρες της ημέρας υπάρχει μεγάλη κίνηση καθώς κάποιοι έχουν και καροτσάκια και μεταφέρουν ανακυκλώσιμα υλικά.

Αλλοδαποί κοιμούνται στην πλατεία Βικτωρίας και πάλι-1

Αν και η αστυνομία παρενέβει νωρίς το απόγευμα διώχνοντας όσους είχαν ξαπλώσει στο πεζοδρόμιο, λίγες ώρες αργότερα, μόλις οι αστυνομικές δυνάμεις απομακρύνθηκαν οι αλλοδαποί επανεμφανίστηκαν για να κοιμηθούν.

Χθες το βράδυ επί της πλατείας Βικτωρίας, σύμφωνα με μαρτυρίες σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια,  μεταξύ των αλλοδαπών καθώς είχαν χωριστεί σε ομάδες και απειλούσαν ο ένας τον άλλο μα σπασμένα μπουκάλια.

Αλλοδαποί κοιμούνται στην πλατεία Βικτωρίας και πάλι-2

Η επανεμφάνιση ατόμων που χρησιμοποιούν ως χώρο συγκέντρωσης και υπνωτήριο στην πλατεία Βικτωρίας έχει θορυβήσει ιδιαίτερα τους περιοίκους δεδομένου ότι εδώ και λίγους μήνες η πλατεία είχε επανέλθει στους κανονικούς της ρυθμούς ενώ και  μαγαζιά που είχαν κλείσει ξεκίνησαν και πάλι να λειτουργούν. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή