Το GameAthlon επιστρέφει

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το GameAthlon επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Είναι το πρώτο πραγματικά Mega event της Αθήνας με πυρήνα το gaming, την τεχνολογία, τα eSports Και την pop/cult κουλτούρα. Τα επτά (7) στρέμματα του Ολυμπιακού Κέντρου, Tae Kwon Do στην Πλατεία Νερού, θα μεταμορφωθούν το πρώτο σαββατοκύριακο του καλοκαιριού, 2 & 3 Ιουνίου 2018, σε κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο.

Τα διπλάσια «σίδερα» από πέρυσι, με 130 κονσόλες XBOX, PS4 και περισσότερα από 120 PC στη διάθεσή από την Battlenet, ώστε να λιώσεις στο παιχνίδι πριν πας για παραλία ή εξεταστική! Μπες να διαγωνιστείς στα τουρνουά και να διεκδικήσεις τα πιο ακραία χρηματικά έπαθλα που έχουν δοθεί ποτέ. Πάνω από 18 κατηγορίες σε όλες τις πλατφόρμες, με στόχο να σπάσουμε το περσυνό πανελλήνιο ρεκόρ εγγραφών με 1.468 αθλητές. Για να κρατηθούν οι θερμοκρασίες χαμηλά, 15.000+ αναψυκτικά, θα διατεθούν δωρεάν μέσω δειγματοδιανομής και του #RFRSH point στους επισκέπτες της εκδήλωσης.

Στην arena των 3.5 στρεμμάτων θα υπάρχει η πιο πλήρης έκθεση gaming και τεχνολογίας που είδες σε ελληνική διοργάνωση. Όλα τα αγαπημένα σου brands, με booths και activations ώστε η περατζάδα σου, να σε γεμίσει δώρα, έμπειρά και μία ματιά στα πιο καυτά gaming προϊόντα.

Για τους πιο απαιτητικούς θιασώτες της κουλτούρας, στο διάζωμα θα φιλοξενούνται όλα εκείνα τα όμορφα που απογειώνουν τη συνολική εμπειρία του επισκέπτη και δίνουν τον μοναδικό χαρακτήρα ενός mega event. Από κοινότητες της pop/cult κουλτούρας, χώρο για καλλιτέχνες, δημιουργούς, cosplayers, επιτραπέζια παιχνίδια και 100 τ.μ πεδία μάχης για μινιατούρες – Warhammer.

Ο ειδικός χώρος “Hellenic Gaming” για ελληνικά studios συνεχίζει την παράδοση που ξεκίνησε το 2013 και στεγάζει την “Grow Games Expo” καθώς και άλλους οργανισμούς της βιομηχανίας και των ελληνικών start-ups, αναδεικνύοντας τη ποιότητα των ελληνικών gaming studios.

Η τιμή προπώλησης του εισιτηρίου ανέρχεται στα €5 ευρώ, για ημερήσιο πάσο και €7,5 ευρώ για το weekend pass, ενώ η αγορά εισιτηρίου στα ταμεία του event θα ανέρχεται στα €6 εκ των οποίων το €1 θα δίνεται δωρεά απευθείας στον φιλανθρωπικό οργανισμό Make a Wish Foundation.

GameAthlon Summer 2018 – Tae Kwon Do Φάληρο

Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Ιουνίου, 10.00-22.00

Facebook: https://www.facebook.com/gameathlongreece/

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/213639389048087/

Site: https://www.gameathlon.eu

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή