ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός βρέθηκε 70χρονος στη Ζάκυνθο

Νεκρός βρέθηκε 70χρονος στη Ζάκυνθο

Την άγρια δολοφονία ενός 70χρονου, εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές της Ζακύνθου. O άτυχος άνδρας είχε τραύματα από κυνηγετικό όπλο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 70χρονος, που ήταν συνταξιούχος ταχυδρόμος, βρέθηκε νεκρός τα μεσάνυχτα, στο χωριό Βολιμές, μέσα στο όχημα του, από διερχόμενο οδηγό αυτοκινήτου, ο οποίος είδε το όχημα στην άκρη του δρόμου και σταμάτησε να δει αν συμβαίνει κάτι.

Περίπου στις 00:30 ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Ζακύνθου, όπου έφτασε στο σημείο και απέκλεισε το χώρο. Ο άτυχος 70χρονος, φέρει πυροβολισμούς στο πρόσωπο και στον αριστερό ώμο, από κυνηγετικό όπλο ενώ από τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, τους πυροβολισμούς τους δέχτηκε από κοντινή απόσταση.

Αυτή τη στιγμή, έχει προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Ζακύνθου, ένας 60χρονος, συγχωριανός του θύματος και ανακρίνεται. Από τους αξιωματικούς της Αστυνομίας, ερευνάται, αν το θύμα είχε προσωπικές διαφορές με κάποιον και αν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ακόμα εξετάζεται το σενάριο, το θύμα να ήξερε το δράστη, καθώς φαίνεται να σταμάτησε υπό φυσιολογικές συνθήκες το αυτοκίνητο του στην άκρη του δρόμου και στην συνέχεια να δέχτηκε τους πυροβολισμούς.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ