Ηράκλειο: Συνελήφθησαν τρία άτομα για κατοχή ναρκωτικών

Ηράκλειο: Συνελήφθησαν τρία άτομα για κατοχή ναρκωτικών

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας 31χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων συνελήφθη σήμερα, σε περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου Ηρακλείου, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση. 

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε έρευνα σε οικία ιδιοκτησίας του 31χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 1.362 γραμμάρια κάνναβης, δέκα φυτά κάνναβης, τα οποία καλλιεργούνταν μέσα σε γλάστρες, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, κυνηγετικό όπλο και φυσίγγια. Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου διενεργεί σχετική έρευνα και ο 31χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακόμη, στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα δύο αλλοδαποί υπήκοοι Γαλλίας ηλικίας 41 και 54 ετών, κατηγορούμενοι για ναρκωτικά μετά τη σύλληψη τους σε περιοχή του Δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί όπου και εντόπισαν πάνω τους 20,32 γραμμάρια κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή σοκολάτας και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή