Εκρηξη σε κατάστημα με υφάσματα στη Γλυφάδα

Εκρηξη σε κατάστημα με υφάσματα στη Γλυφάδα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη τα ξημερώματα σε κατάστημα στη Γλυφάδα. Ειδικότερα, η έκρηξη σημειώθηκε στις 4:20 σε μαγαζί με υφάσματα που βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 26 στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι δράστες εισήλθαν στο εσωτερικό του καταστήματος και ενεργοποίησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, τον οποίο και πυροδότησαν. 

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη και το εσωτερικό του καταστήματος.

Ο 47χρονος ιδιοικτήτης της επιχείρησς έχει βρεθεί στο στόχαστρο και κατά το πρόσφατο παρελθόν καθώς το περιστατικό φαίνεται πως συνδέεται με έκρηξη που είχε σημειωθεί τον περασμένο Φεβρουάριο σε κατάστημα με Λευκά Είδη στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 49.

Οι δράστες είχαν σπάσει τότε τη τζαμαρία ρίχνοντας στο εσωτερικό τον εκρηκτικό μηχανισμό, ενώ από την έκρηξη είχαν προκληθεί σημαντικές υλικές καταστροφές στο κατάστημα.

Την έρευνα για την έκρηξη στη Γλυφάδα ερευνά το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας. 

Εκρηξη και σε ATM

Εκρηξη σημειώθηκε στις 4:30 και σε ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, σε κιόσκι στην οδό ελευθέριου Βενιζέλου και Τατοΐου στη Μεταμόρφωση. Προκλήθηκαν υλικές ζημιές ενώ οι δράστες αποχώρησαν χωρίς να πάρουν χρήματα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή