Νοσοκομείο Παίδων για τη Λέρο: Είχαμε εισηγηθεί την παρακολούθηση του παιδιού από ψυχολόγο

Νοσοκομείο Παίδων για τη Λέρο: Είχαμε εισηγηθεί την παρακολούθηση του παιδιού από ψυχολόγο

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» είχε επισκεφθεί πριν από ένα χρόνο η ανήλικη Μ.Δ, που ζούσε στην οικογένεια της Λέρου, στην οποία οι δύο γονείς παραδέχθηκαν ότι κακοποιούσαν τα παιδιά τους.

Αναλυτικά η δήλωση του νοσοκομείου:

«Η ανήλικη Μ.Δ προ έτους προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία" κατόπιν Εισαγγελικής Παραγγελίας για παιδοψυχιατρική εκτίμηση και πλήρη ιατρικό έλεγχο, κατόπιν εκθέσεως της Κοινωνικής Υπηρεσίας Κ.Θ.Κ.Υ. Λέρου.

Κατά το διάστημα της νοσηλείας της ανήλικης στο Νοσοκομείο από τον ιατρικό έλεγχο δεν προέκυψε κάτι το παθολογικό. Από την παιδοψυχιατρική αξιολόγηση διαπιστώθηκαν συνθήκες ενδοοικογενειακής δυσλειτουργίας, μη συνδεόμενες με ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης.

Το παιδί επέστρεψε στο οικογενειακό περιβάλλον με τη σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελίας Κω σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία της Λέρου και με την προϋπόθεση η ανήλικη να παρακολουθείται από Ψυχολόγο και η οικογένεια να βρίσκεται υπό την εποπτεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας Λέρου».

Πηγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή