Νέες απειλές αναρχικών κατά Μ. Βαρβιτσιώτη

Νέες απειλές αναρχικών κατά Μ. Βαρβιτσιώτη

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στόχς μας δεν ήταν το γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, αλλά ο Οικοδομικός Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Ελλήνων Δικαστών και Εισαγγελέων Αθήνας, στην οδό Γενναδείου υποστηρίζει αναρχική ομάδα υπό την ονομασία «σύντροφοι και συντρόφισσες» που προβαίνει σε νέες απειλές κατά του βουλευτή της ΝΔ.

Με κείμενό της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η αναρχική ομάδα αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση κουκουλοφόρων στο κτίριο της οδού Γενναδείου, αλλά αρνείται ότι στόχευε το πολιτικό γραφείο του πρώην υπουργού της ΝΔ.

«Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στον Οικοδομικό Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Ελλήνων Δικαστών και Εισαγγελέων όπως διαπιστώθηκε και από τους δημοσιογράφους που κατέγραψαν φθορές στην είσοδο του στόχου μας. Σε αντίθεση με το γραφείο του Μ. Βαρβιτσιώτη που δεν είχε το παραμικρό ίχνος παραβίασης και φθοράς».

Οι υπογράφοντες απειλούν εκ νέου τον κ. Βαρβιτσιώτη λέγοντας: «Ο βουλευτής είναι τυχερός που δεν γνωρίζαμε ότι βρίσκεται στο κτίριο, γιατί εάν το ξέραμε θα φροντίζαμε για αυτό. Να είναι σίγουρος ότι σε μια τυχαία συνάντηση μαζί μας θα εισέπραττε ένα μερίδιο κοινωνικής αντί-βίας για τα εγκλήματα που διέπραξε ως Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή