«Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ερημιά που επικράτησε στην Αθήνα το περασμένο Σαββατοκύριακο εκμεταλλεύθηκαν με τον καλύτερο -γι’ αυτούς- τρόπο άγνωστοι διαρρήκτες, οι οποίοι κατάφεραν να αφαιρέσουν από γραφεία εταιρείας στο κέντρο της πόλης ολόκληρο χρηματοκιβώτιο, χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί.

Στόχος των ληστών έγιναν τα γραφεία της εταιρείας General Saves, που βρίσκονται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Συγγρού 7. Η διάρρηξη έγινε κάποια στιγμή μέσα στο Σαββατοκύριακο, διάστημα κατά το οποίο κανείς από τους εργαζομένους δεν πήγε στα γραφεία.

Οι θρασύτατοι διαρρήκτες παραβίασαν την πόρτα των γραφείων και μπήκαν μέσα. Προφανώς για να μην καθυστερήσουν πολύ προσπαθώντας να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιο, ίσως γιατί αυτό παρουσίασε ισχυρή «αντίσταση» στις προσπάθειές τους να το ανοίξουν, οι δράστες αποφάσισαν να το πάρουν ολόκληρο και να φύγουν. Πιθανότατα η διάρρηξη έγινε κατά τις νυχτερινές ώρες, διότι κανείς δεν αντελήφθη το παραμικρό.

Χθες το πρωί, λίγο πριν από τις εννέα, έφθασε στα γραφεία ο υπάλληλος της εταιρείας Γρηγόρης Νικολόπουλος, 38 ετών, ο οποίος και διαπίστωσε ότι είχε γίνει διάρρηξη. Ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Οπως έγινε γνωστό, το χρηματοκιβώτιο περιείχε δέκα εκατομμύρια σε μετρητά, χίλια δολάρια και επιταγές ύψους σαράντα εκατομμυρίων δρχ. Από την αστυνομία γίνονται έρευνες προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να εντοπισθούν οι δράστες, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν ήταν άριστα προετοιμασμένοι και έδρασαν κατόπιν οργανωμένου σχεδίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή