Λαμία: Προφυλακιστέος ο 69χρονος που κακοποιούσε τα εγγόνια του

Λαμία: Προφυλακιστέος ο 69χρονος που κακοποιούσε τα εγγόνια του

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως Λαμίας κ. Δελόγλου και της Ανακρίτριας κ. Παντοπούλου, ο 69χρονος δικηγόρος από τη Λαμία που φέρεται να έχει κακοποιήσει τα δύο του εγγόνια.

Στην πολύωρη απολογία του στην ανακρίτρια Λαμίας επέμενε στα σενάρια αθωότητας παρά την ιατροδικαστική έκθεση που τον καίει. Ο κατηγορούμενος είχε μείνει μόνος αφού πριν την έναρξη της απολογίας του τον εγκατέλειψε και ο συνήγορός του Δημήτρης Κρούπης για ηθικούς λόγους.

«Οι αρχές μου δε μου επιτρέπουν να συνεχίσω την υπεράσπιση του συναδέλφου…» ήταν μεταξύ άλλων οι δηλώσεις του κ. Κρούπη, ο οποίος χωρίς να αποκαλύπτει τίποτα, εμμέσως επιβεβαίωνε τα όσα ανατριχιαστικά ήρθαν στο φως σχετικά με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Στο μεταξύ, η ιατροδικαστική έκθεση η οποία κατατέθηκε στην ανακρίτρια της Λαμίας «καίει» τον 69χρονο δικηγόρο για την κακοποίηση της επτάχρονης εγγονής του.

Ακόμη και οι δύο συγγενείς που βρέθηκαν στα δικαστήρια της Λαμίας για να του συμπαρασταθούν, μόλις άκουσαν τα ιατροδικαστικά ευρήματα έφυγαν, ενώ ο μέχρι τώρα συνήγορός του, Δημήτρης Κρούπης, παραιτήθηκε από την υπεράσπισή του, δηλώνοντας: «Οι ηθικές αξίες μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω την υπεράσπιση… ». Έτσι, ο 69χρονος δικηγόρος περιμένει να απολογηθεί μόνος του ενώπιον της ανακρίτριας Λαμίας.

Σημειώνεται, ότι μία εκπαιδευτικός που άκουσε τα παράπονα της επτάχρονης κατήγγειλε την κακοποίηση στον διευθυντή του σχολείου, αλλά και στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το οποίο έστειλε σχετική αναφορά στην Εισαγγελία Λαμίας. Παράλληλα, αναφορά στην Εισαγγελία Λαμίας κατέθεσε και ο διευθυντής του σχολείου μεταφέροντας τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει. Στη συνέχεια, με εντολή της Εισαγγελίας συνελήφθη ο 69χρονος, ο οποίος αρνείτο πεισματικά τις σε βάρος του κατηγορίες.

Η επτάχρονη επιβεβαίωσε την κακοποίησή της και ενώπιον των αστυνομικών, παρουσία ψυχολόγου, και την απέδωσε στον 69χρονο παππού της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή