ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδικές: Τα θέματα σε Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

panelladikes-ta-themata-se-latinika-chimeia-kai-arches-oikonomikis-theorias-2256258

Τελευταίο κύριο μάθημα σήμερα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψηφίους που ενδιαφέρονται για το 1ο, το 2ο και το 4ο Επιστημονικό Πεδίο.

Οι υποψήφιοι για τις σχολές του Πεδίου Ανθρωπιστικών, Νομικών & Κοινωνικών Σπουδών διαγωνίζονται σήμερα στο μάθημα των Λατινικών, όπου τα θέματα δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερη δυσκολία σε αντίθεση με τα απαιτητικά θέματα στην Ιστορία προχθές.

Αντίστοιχα, οι υποψήφιοι για τις σχολές του Πεδίου Οικονομίας & Πληροφορικής εξετάζονται στα θέματα του μαθήματος Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, που είναι και το δεύτερο μάθημα με αυξημένη βαρύτητα για το Πεδίο αυτό.

Τέλος, οι υποψήφιοι από την Ομάδα Θετικών Επιστημών εξετάζονται στο μάθημα της Χημείας, που επίσης έχει αυξημένη βαρύτητα για τους υποψηφίους που προσανατολίζονται για τις Επιστήμες Υγείας.

Οι Εξετάσεις ολοκληρώνονται την Τρίτη 19 Ιουνίου, με τα μαθήματα της Βιολογίας Προσανατολισμού και της Βιολογίας Γενικής Παιδείας, ενώ από την Παρασκευή 22 Ιουνίου ξεκινούν οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα (Σχέδιο, Ξένες Γλώσσες κ.λπ).

Επισυνάπτονται τα σημερινά θέματα στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι μαθητές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ
/
/
/