ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστατος καιρός με βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

astatos-kairos-me-vroches-kataigides-kai-chalazoptoseis-2256459

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι έντονα κατά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες.

Πρόγνωση Σαββάτου

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που πιθανόν να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους κατά διαστήματα στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες και πιθανόν τα νησιά του βόρειου και ανατολικού αιγαίου και το μεσημέρι – απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και πιθανόν στα νησιά του Ιονίου και την Κρήτη.

Αττική

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. τα φαινόμενα τα όποια τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα από το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

θερμοκρασία: από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες. τα φαινόμενα τα όποια πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα τη νύχτα πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν.

Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 15 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά διαστήματα στη Μακεδονία και από τις μεσημβρινές ώρες στη Θράκη θα είναι κατά τόπους έντονα. Πρόσκαιρη εξασθένηση τη νύχτα.

Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 15 έως 27 βαθμούς κελσίου. στη Δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι όποιες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην ήπειρο, τη δυτική στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και πιθανόν τα νησιά του ιονίου θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νοτιά τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 16 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες. τα φαινόμενα κατά διαστήματα στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και ανατολική στερεά, την Εύβοια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην ανατολική Πελοπόννησο, θα είναι έντονα.

άνεμοι: στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και στα νοτιά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ.

θερμοκρασία: από 16 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι όποιες είναι πιθανό τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες να είναι κατά τόπους ισχυρές. βελτίωση τη νύχτα.

Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι όποιες κατά διαστήματα στα νησιά του βόρειου και ανατολικού αιγαίου είναι πιθανό να είναι ισχυρές.

Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νοτιά πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.

θερμοκρασία: από 19 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση Κυριακής

Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και

Σποραδικές καταιγίδες. τα φαινόμενα τις μεσημβρινές και απογευματινές κυρίως ώρες στα ηπειρωτικά, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού αιγαίου, την Κρήτη και πιθανόν τα νοτιότερα νησιά του ιονίου θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Ανεμοι: στα δυτικά και νοτιά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα

υπόλοιπα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.