Και υπάλληλος της Βουλής μεταξύ των 11 συλληφθέντων

Και υπάλληλος της Βουλής μεταξύ των 11 συλληφθέντων

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας υπάλληλος της Βουλής, ηλικίας 41 ετών, βρίσκεται μεταξύ των 11 ατόμων που συνελήφθησαν χθες στα Εξάρχεια για επιθέσεις κατά αστυνομικών με βόμβες μολότοφ.

Ξημερώματα Παρασκευής, συγκεκριμένα λίγο μετά τις 5 το πρωί, μία ομάδα 11 ατόμων επιτέθηκε στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, με «βροχή» από μολότοφ. Οι αστυνομικοί καταδίωξαν τους κουκουλοφόρους μέχρι την πλατεία Εξαρχείων και τους εγκλώβισαν σε ένα μαγαζί. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε το κέντρο της Αμεσης Δράσης και δόθηκε εντολή να προσαχθούν. Οι προσαχθέντες αναγνωρίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

Είχε προηγηθεί και άλλη επίθεση κατά αστυνομικών τα ξημερώματα στην οδό Τοσίτσα περίπου σαράντα λεπτά νωρίτερα.

Μεταξύ των συλληφθέντων (εννέα Ελληνες και δύο αλλοδαποί) βρίσκεται και ο υπάλληλος της Βουλής, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές. Ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε καμία σχέση με την επίθεση μολονότι εντοπίστηκε, με τους υπόλοιπους, μέσα στο κατάστημα. Φέρεται να απασχολούνταν στη Βουλή με σύμβαση αορίστου χρόνου, για περισσότερο από 15 χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή