Εξιτήριο και για τους 16 τραυματίες που είχαν διακομιστεί στα νοσοκομεία Καστοριάς και Φλωρίνης

Εξιτήριο και για τους 16 τραυματίες που είχαν διακομιστεί στα νοσοκομεία Καστοριάς και Φλωρίνης

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιτήριο πήραν και οι 16 τραυματίες που είχαν διακομιστεί στα νοσοκομεία Φλωρίνης και Καστοριάς ύστερα από τα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στις Πρέσπες.

Στην ανακοίνωση του νοσοκομείου Καστοριάς αναφέρεται: «Η Διοίκηση του Γ.Ν. Καστοριάς ενημερώνει ότι, στις διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή του Πισοδερίου Δήμου Πρεσπών, σήμερα Κυριακή 17-06-2018, τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Καστοριάς από το ΕΚΑΒ, δώδεκα (12) άτομα εκ των οποίων οκτώ αστυνομικοί και τέσσερις διαδηλωτές.

Η κατάστασή τους δεν κρίθηκε σοβαρή. Αντιμετωπίστηκαν άμεσα στο τμήμα των επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου, πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις, και έλαβαν εξιτήριο, αφού δεν υπήρξε ανάγκη για περαιτέρω νοσηλεία».

Εξιτήριο έλαβαν επίσης και οι τέσσερις τραυματίες που είχαν διακομισθεί στο νοσοκομείο Φλωρίνης όπως γνωστοποίησε ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γ. Χιωτίδης: «Δεχθήκαμε τέσσερα άτομα, τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βήθειες και έχουν ήδη πάρει εξιτήριο εδώ και πολύ ώρα», δήλωσε ο κ. Χιωτίδης στο kathimnerini.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή