ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μωρό τριών μηνών ξεψύχησε σε πάρκινγκ στη Λαμία

1--247

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα μωρό τριών μηνών στη 1:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής σε πάρκινγκ της Εθνικής Οδού έξω από τη Λαμία.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ένα νεαρό ζευγάρι Ουκρανών ταξίδευε προς την Αθήνα μαζί με τα δυο τους παιδιά, ένα αγόρι τριών ετών και ένα βρέφος μόλις τριών μηνών.

Στις 11:30 το βράδυ της Πέμπτης στάθμευσαν στο πάρκινγκ που βρίσκεται στο 239ο χλμ, λίγο μετά τις Ράχες, για να φάνε και να ξεκουραστούν.

Το ζευγάρι και τα δύο τους παιδιά κοιμήθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο. Όταν ξύπνησαν, λίγο πριν τη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα, διαπίστωσαν ότι το μωρό δεν ήταν καθόλου καλά.

Όπως είπαν έντρομοι στο ΕΚΑΒ και στην αστυνομία, που ζήτησαν βοήθεια, το μωρό είχε μελανιάσει και έβγαζε αφρούς από το στόμα.

Οι γονείς ξεκίνησαν για το νοσοκομείο Λαμίας με τη συνοδεία περιπολικού, που ήταν κοντά και έσπευσε αμέσως στο σημείο, ενώ στο δρόμο λίγο αργότερα στο ύψος της Αγίας Παρασκευής τους παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς, όταν έφτασαν στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας το μωρό ήταν χωρίς ζωτικά σημάδια. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το επαναφέρουν, αλλά το βρέφος είχε φύγει από τη ζωή.

Οι γονείς ήταν απαρηγόρητοι μη μπορώντας να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν έτσι ξαφνικά το παιδί τους.

Αν και όλα δείχνουν παθολογικά αίτια, η νεκροψία-νεκροτομή είναι αυτή που θα δείξει την αιτία θανάτου του βρέφους.