Συνελήφθη ένας από τους τρεις δραπέτες του ΑΤ Αργυρούπολης

Συνελήφθη ένας από τους τρεις δραπέτες του ΑΤ Αργυρούπολης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο ένας εκ των τριών Αλβανών κακοποιών που απέδρασαν από το ΑΤ Αργυρούπολης το πρωί της περασμένης Τρίτης, όταν έκοψαν με μεταλλικό νήμα το κάγκελο της τουαλέτας και πήδηξαν στο κενό από ύψους περίπου 10 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος δραπέτης συνελήφθη στις 5 το πρωί, έπειτα από επιχείρηση των ανδρών της  ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και της ΟΠΚΕ.

Η αστυνομία είχε λάβει πληροφορίες ότι ο δραπέτης κρυβόταν στο σπίτι ενός φιλικού του προσώπου, στην περιοχή Κίτσι, στο Κορωπί. Ετσι, ακολούθησε επιχείρηση στο συγκεκριμένο σπίτι και διαπιστώθηκε ότι πράγματι εκεί βρισκόταν ο 28χρονος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε μέσα σε μία ντουλάπα ενώ δεν προέβαλε καμία αντίσταση .

Αυτή την ώρα συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ στη Λούτσα και στο Κορωπί, για τον εντοπισμό των άλλων δύο δραπετών.

Συνελήφθη ένας από τους τρεις δραπέτες του ΑΤ Αργυρούπολης-1

Οι δραπέτες είχαν συλληφθεί, ως μέλη σπείρας η οποία φέρεται να ευθύνεται για πάνω από 70 περιπτώσεις διαρρήξεων στην Αττική, με συνολική λεία άνω των 400.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι μιλώντας στην «Κ», ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, τόνισε ότι «από την πρώτη στιγμή, το σωματείο είχε επισημάνει την ακαταλληλότητα του κτιρίου που στεγάζει το συγκεκριμένο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ είχε καταγγείλει και αποδυνάμωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή