Ιταλοί ελαφροχέρηδες στη Μύκονο

Ιταλοί ελαφροχέρηδες στη Μύκονο

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις νεαροί Ιταλοί κατηγορούνται ως δράστες της κλοπής ενός μεγάλης αξίας ρολογιού από Σαουδάραβα τουρίστα, την 23η Ιουνίου στη Μύκονο. Εντοπίστηκαν χθες το πρωί στο αεροδρόμιο του νησιού, λίγο πριν επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία και συνελήφθησαν. Πρόκειται για δύο άνδρες 22 και 23 ετών και μια γυναίκα 26 ετών. Ο 22χρονος αναγνωρίστηκε από το θύμα, ενώ στοιχεία εμπλοκής στην υπόθεση προέκυψαν και εις βάρος των δύο συμπατριωτών του. Από την προανάκριση προέκυψε ότι το βράδυ της 23ης Ιουνίου ο 22χρονος κατάφερε χωρίς χρήση ή απειλή βίας να αφαιρέσει από τον Σαουδάραβα, δημοσιογράφο στο επάγγελμα, το αξίας 200.000 ευρώ ρολόι του.

Η κλοπή έλαβε χώρα σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στην περιοχή «Φάμπρικα» στη Χώρα της Μυκόνου. Μετά την κλοπή, ο 22χρονος επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος Ιταλός συνεργός του και διέφυγαν. Τη μοτοσικλέτα είχε νοικιάσει η 26χρονη συγκατηγορούμενή τους, χρησιμοποιώντας πλαστό δίπλωμα οδήγησης. Παρόμοια περιστατικά κλοπών με δράστες υπηκόους Ιταλίας καταγράφηκαν στη Μύκονο και πέρυσι. Ωστόσο, οι τρεις κατηγορούμενοι δεν έχουν απασχολήσει ξανά τις ελληνικές διωκτικές αρχές.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή