Ο «Ρουβίκωνας» πίσω από την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του Κ. Κατσίκη

Ο «Ρουβίκωνας» πίσω από την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του Κ. Κατσίκη

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι κουκουλοφόροι που εισέβαλαν στο γραφείο του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κωνσταντίνου Κατσίκη ανήκουν στην αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας».

Σύμφωνα με ανάρτηση στη γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, indymedia, ο «Ρουβίκωνας» αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «σήμερα το πρωί στις 9:45 σύντροφοι/ισσες της ομάδας επιχείρησαν να μπούνε στο γραφείο του βουλευτή Κωνσταντίνου Κατσίκη στη Βασιλίσσης Σοφίας 10 στον 2ο όροφο. Δυστυχώς η είσοδος της ομάδας στο βουλευτικό γραφείο δεν κατέστη εφικτή».

Σύμφωνα με τον «Ρουβίκωνα», «ό,τι αναφέρεται σχετικά με το γεγονός είναι ψέμα. Κανείς δεν μπήκε στο γραφείο εκτοξεύοντας απειλές»..

Σε δηλώσεις του μετά την επίθεση, ο κ. Κατσίκης κατήγγειλε ότι δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του, προκειμένου, όπως είπε, να ψηφίζει υπέρ της προτάσεως δυσπιστίας.

Ο ίδιος περιέγραψε την προσπάθεια κουκουλοφόρων να εισβάλουν στο γραφείο του ενώ ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση και να «υπηρετεί τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ».

«Δεν κατάφεραν την εισβολή χάρη στις ψύχραιμες αντιδράσεις των συνεργατών μου που αντιλήφθηκαν ότι ήταν κακοποιά στοιχεία από τα καλυμμένα στοιχεία των δύο κυρίων αλλά και το καμουφλάζ της κοπέλας που χτύπησε το κουδούνι φορώντας γυαλιά και καπέλο. Οταν άνοιξε η πόρτα, η κυρία έκανε νεύμα στους δύο άλλους που είχαν ανέβει στον επάνω όροφο να μπουν στο γραφείο. Τότε ένας συνεργάτης μου έδρασε άμεσα και έκλεισε και κλείδωσε την πόρτα», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κατσίκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή