Σημείωμα «συνδέει» τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου με ληστεία σε κοσμηματοπωλείο

Σημείωμα «συνδέει» τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου με ληστεία σε κοσμηματοπωλείο

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα ίχνη του δεύτερου δράστη της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο γραφείο του στα Εξάρχεια, που είχε καταφέρει να διαφύγει στην Αλβανία, ενδέχεται να οδηγήσει η ληστεία σε κοσμηματοπωλείο το πρωί της Τετάρτης.

Ενας εκ των δραστών της ληστείας στην περιοχή του Ζωγράφου πέταξε πριν διαφύγει ένα σημείωμα, μέσω του οποίου προκύπτει το συμπέρασμα ότι πρόκειται για τον καταζητούμενο της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου.

Μεταξύ άλλων, στο σημείωμα αναφέρεται ότι δεν ευθύνεται αυτός για τη δολοφονία και ότι δεν είναι θύτης, αλλά θύμα στην υπόθεση. Μάλιστα υπογράφει το κείμενο ως «φτερωτός μαραντόνα», που είναι το προσωνύμιό του, γεγονός που οδηγεί τους αστυνομικούς στην υπόθεση ότι ίσως το άτομο που υπογράφει να είναι και ο καταζητούμενος. Διαφορετικά, εκτιμούν ότι πρόκειται για κάποιο ληστή, που συνδέεται είτε φιλικά, είτε οικογενειακά με τον καταζητούμενο.

Η ληστεία το πρωί της Τετάρτης σημειώθηκε επί της οδού Ξηρογιάννη, ενώ οι δράστες ήταν τουλάχιστον τρεις και κάνοντας χρήση όπλων κατάφεραν να αποσπάσουν μεγάλο αριθμό κοσμημάτων. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή