Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σήμερα, Παρασκευή, αναμένονται αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, το Ιόνιο και το Ανατολικό Αιγαίο. Από το μεσημέρι οι νεφώσεις και τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη, τόσο ως το πρωί, όσο και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα είναι 2 έως 5 βαθμούς χαμηλότερη, στα κεντρικά και νότια από 19 έως 29, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 25, στα νησιά του Αιγαίου από 21 έως 28, και στην Κρήτη από 15 έως 28.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές μόνο νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα και μικρή πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές, κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Πιθανότητα για τοπικές βροχές υπάρχει το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή