Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 26χρονου στο Περιστέρι – Δύο συλληψεις

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 26χρονου στο Περιστέρι – Δύο συλληψεις

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, η ανθρωποκτονία 26χρονου αλλοδαπού, η οποία διαπράχθηκε την Τετάρτη στο Περιστέρι.

Δύο αλλοδαποί, ομοεθνείς του θύματος, ηλικίας 28 και 59 ετών συνελήφθησαν την ίδια ημέρα, έπειτα από αναζητήσεις στο Περιστέρι.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το θύμα είχε προσωπικές διαφορές με τον 28χρονο και για τον λόγο αυτό τις τελευταίες μέρες, διαπληκτίζονταν μέσω τηλεφώνου.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης και ενώ έχει προηγηθεί τηλεφωνική λογομαχία, το θύμα πήγε στο σπίτι του 28χρονου μαζί με τον αδελφό του και του ζήτησε να βγει έξω, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.

Ο 28χρονος, μαζί με τον 59χρονο πατέρα του, κρατώντας και οι δύο αιχμηρά αντικείμενα στα χέρια τους βγήκαν από το σπίτι τους και ακολούθησε συμπλοκή, κατά τη διάρκεια της οποίας ο 28χρονος τραυμάτισε θανάσιμα με  μαχαίρι τον 26χρονο.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή