ΟΑΣΑ: Είσοδος από την μπροστινή πόρτα

ΟΑΣΑ: Είσοδος από την μπροστινή πόρτα

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα έκκληση απευθύνει ο ΟΑΣΑ στο επιβατικό κοινό, υπενθυμίζοντας ότι πλέον η επιβίβαση γίνεται από την μπροστινή πύλη λεωφορείων και τρόλεϊ.

Με δεδομένο ότι μερίδα των οδηγών εξακολουθεί να αντιδρά στην εφαρμογή του μέτρου, όπως επίσης και μερίδα επιβατών, ο ΟΑΣΑ προχώρησε στην έκδοση της παραπάνω ανακοίνωσης υπενθυμίζοντας ότι «κάθε επιβάτης οφείλει να επικυρώνει ηλεκτρονικό εισιτήριο/κάρτα, κατά την είσοδό του, σε λεωφορεία και τρόλεϊ». Ο ΟΑΣΑ μάλιστα επισημαίνει ότι το επιβατικό κοινό ανταποκρίνεται με συνέπεια στο νέο μέτρο.

«Το μέτρο αυτό, το οποίο τυγχάνει ευρείας εφαρμογής σε πανευρωπαϊκό (Λονδίνο, Παρίσι, Βαρκελώνη, Βερολίνο, Ελσίνκι) και όχι μόνο επίπεδο, αποσκοπεί στην ομαλότερη ροή των επιβατών εντός του οχήματος, δεδομένου ότι οι επιβάτες εισέρχονται από τη μπροστινή θύρα και αποβιβάζονται από τις υπόλοιπες», σημειώνει ο ΟΑΣΑ.

Το μέτρο στοχεύει, παράλληλα, στη διασφάλιση των εσόδων του ομίλου ΟΑΣΑ και την ελαχιστοποίηση της εισιτηριοδιαφυγής. Για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των επιβατών, έχουν τοποθετηθεί ειδικά αυτοκόλλητα στα οχήματα των ΟΣΥ, ενώ οι ενέργειες ενημέρωσης επεκτείνονται στις προμετωπίδες και στις οθόνες τηλεματικής των οχημάτων, στις «έξυπνες στάσεις» και στην εφαρμογή OASA Telematics.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή