ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν παρκαδόροι νυχτερινών κέντρων διασκέδασης

Συνελήφθησαν παρκαδόροι νυχτερινών κέντρων διασκέδασης

Συνελήφθησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, 6 άτομα για παράνομη παροχή υπηρεσιών στάθμευσης οχημάτων σε δημόσιο χώρου, έναντι χρηματικού αντιτίμου, έξω από κέντρα διασκέδασης, στο κέντρο της Αθήνας και την Καλλιθέα.

synelifthisan-parkadoroi-nychterinon-kentron-diaskedasis0

Συγκεκριμένα, τα έξι άτομα (4 Ελληνες και 2 αλλοδαποί), εκ των οποίων οι τέσσερις εργάζονταν ως παρκαδόροι και οι δυο ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων, συνελήφθησαν στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων, που πραγματοποιήθηκε από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την Aστυνομία έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση απόδειξης, παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα καταστήματα και τα στάθμευαν σε οδούς, πεζοδρόμια κ.λπ. δημόσιους χώρους, τους οποίους καταλάμβαναν αυθαίρετα.

Τα έξι άτομα οδηγήθηκαν χθες στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Παράλληλα ενημερώθηκαν οι συναρμόδιες υπηρεσίες (οικείοι Ο.Τ.Α., Σ.Δ.Ο.Ε. και Ε.Ο.Τ.), προκειμένου να επιβάλουν κατά περίπτωση τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.