Το συγκινητικό «αντίο» του Ευάγγελου Αντώναρου στον αδελφό του

Το συγκινητικό «αντίο» του Ευάγγελου Αντώναρου στον αδελφό του

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, αποχαιρετά τον αδελφό του Μάνο, που έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 62 ετών.

«Χάνω τον άνθρωπο που μεγαλώσαμε μαζί στη κρεβατοκάμαρα της οδού Φορνέζη, που παίζαμε πόλεμο με πλαστικά σπαθιά στη πίσω βεραντούλα της μονοκατοικίας μας, που μαλώναμε και μονιάζαμε», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Ευάγγελος Αντώναρος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Δείτε την ανάρτηση

«Με ανείπωτο πόνο στη κάρδια μου αποχαιρετώ σήμερα το μονάκριβο και πολυαγαπημένου μου αδελφό, τον Μάνο. Μας είπε αντίο σήμερα το μεσημέρι μετά από μια άνιση μάχη 20 ημερών. Χάνω τον άνθρωπο που μεγαλώσαμε μαζί στη κρεβατοκάμαρα της οδού Φορνέζη, που παίζαμε πόλεμο με πλαστικά σπαθιά στη πίσω βεραντούλα της μονοκατοικίας μας, που μαλώναμε και μονιάζαμε. Που μπήκαμε κι οι δυο στη δημοσιογραφία -από άλλα μετερίζια. Εκείνος μποέμ δημιουργικός με μοναδική πέννα και άφθαστες σύγχρονες φρέσκες ιδέες. Λατρευτός στις παρέες, με χιούμορ κι αγάπη για τους ανθρώπους. Θα μου λείψεις Μάνο μου. Θα μου λείψουν οι παρατηρήσεις, οι υποδείξεις που μου έκανες από αγάπη. Εμένα του πιο συμβατικού. Να ήξερες πόσο σοβαρά τις έπαιρνα, να ήξερες μόνο… Πόσο θα μου λείψουν όλα αυτά. Αλλά κυρίως εσύ που μ έβγαζες τόσο συχνά από τη γκριζάδα της…ρουτίνας μου. Ήσουν/είσαι σπουδαίος άνθρωπος. Και γι αυτό αθόρυβος…».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή