ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τελευταίο αντίο στον Μάνο Αντώναρο

to-teleytaio-antio-ston-mano-antonaro-2262578

Το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Μάνο Αντώναρο είπαν στο νεκροταφείο Καλλιθέας, συγγενείς, φίλοι και πολλοί συνάδελφοί δημοσιογράφοι. Ο Μάνος Αντώναρος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Ιουλίου, σε ηλικία 62 ετών.

Φανερά συντετριμμένος ο αδελφός του, Ευάγγελος Αντώναρος, εκφώνησε τον επικήδειο και υποσχέθηκε ότι αυτός τώρα θα προστατεύει την οικογένεια του Μάνου. Μεταξύ άλλων ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, είπε ότι τώρα που ο αδελφός του Μάνος θα ταφεί δίπλα στον πατέρα τους, το σημαντικό σκιτσογράφο Αρχέλαο, θα κάνουν ένα φοβερό δίδυμο με την πένα και το πενάκι τους.

Εκ μέρους της ΕΣΗΕΑ, επικήδειο εκφώνησε η Αρια Αγάτσα. Το «παρών» στην κηδεία του Μάνου Αντώναρου, έδωσαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα, ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ο πρώην ευρωβουλευτής Κώστας Πουπάκης, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο πρώην εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, ο πρώην γραμματέας των ΑΝΕΛ Γιάννης Μοίρας και ο πρώην γραμματέας επικοινωνιακού σχεδιασμού της ΝΔ, Νίκος Καραχάλιος.

Στεφάνια απέστειλαν ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος, το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, η Ενωση ανταποκριτών Ξένου τύπου, κα.

to-teleytaio-antio-ston-mano-antonaro0

to-teleytaio-antio-ston-mano-antonaro2

to-teleytaio-antio-ston-mano-antonaro4

to-teleytaio-antio-ston-mano-antonaro6