Στον εισαγγελέα η 55χρονη που φέρεται να χαράκωσε μωρά σε εμπορικό των νοτίων προαστίων

Στον εισαγγελέα η 55χρονη που φέρεται να χαράκωσε μωρά σε εμπορικό των νοτίων προαστίων

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα η 55χρονη που φέρεται να χαράκωσε τρία μωρά στο πόδι, ενώ αυτά βρίσκονταν στην αγκαλιά της μητέρας τους, σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων. Η γυναίκα προσήχθη, αργά χθες το βράδυ, στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Δημητρίου και στη συνέχεια συνελήφθη, αφού αναγνωρίστηκε από τις μητέρες των παιδιών στα οποία η 55χρονη φέρεται να επιτέθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η γυναίκα φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι πήγε από τα Λιόσια, όπου διαμένει, έως το εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων, για να χαρακώσει παιδιά, πιθανότατα με τα νύχια της.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, η 55χρονη επιτέθηκε στα τρία μωρά, στις 10 Ιουλίου και οι καταγγελίες σε βάρος της έγιναν στην αστυνομία μια εβδομάδα αργότερα.

Η 55χρονη οδηγείται στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απρόκλητης σωματικής βλάβης κατ΄ εξακολούθηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή