Προσωρινή παύση των δρομολογίων του ΚΤΕΛ προς Πελοπόννησο λόγω της πυρκαγιάς

Προσωρινή παύση των δρομολογίων του ΚΤΕΛ προς Πελοπόννησο λόγω της πυρκαγιάς

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κανένα δρομολόγιο του ΚΤΕΛ προς την Πελοπόννησο και Ήπειρο δεν πραγματοποιείται λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς στην Κινέτα, αφού από νωρίς το απόγευμα παραμένει κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Επίσης, με εντολή της ΕΛΑΣ και της πυροσβεστικής έχουν διακοπεί και τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου Αθήνα-Κιάτο και αντίστροφα, ενώ κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια του προαστιακού προς Αεροδρόμιο.

Από τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) υπάρχουν τροποποιήσεις δρομολογίων στις λεωφορειακές γραμμές 301, 314 και 324 που εξυπηρετούν τις περιοχές Ανθούσα, Πεντέλη κυκλική, Παλλήνη, Ραφήνα.

Σε ό,τι αφορά τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ προς Ραφήνα και Νέα Μάκρη, όπως είπαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αρμόδιοι, «ξεκινούν από το κέντρο της Αθήνας κανονικά, αλλά δεν γνωρίζουν μέχρι που θα φθάσουν και πώς, γιατί αρμόδιοι είναι η ΕΛΑΣ και η πυροσβεστική».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή