Τέσσερις συλλήψεις για πλιάτσικο στον Νέο Βουτζά

Τέσσερις συλλήψεις για πλιάτσικο στον Νέο Βουτζά

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mετά την τραγωδία από τις πυρκαγιές στην ανατολική Αττική, το πρώτο περιστατικό πλιάτσικου στις πυρόπληκτες περιοχές σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, τέσσερα άτομα συνελήφθησαν περίπου στις 23:00 στην περιοχή του Νέου Βουτζά, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Πρόκειται για τέσσερις ημεδαπούς, δύο ηλικίας 22 και 25 ετών και δύο 26χρονους, κατοίκους Μαραθώνα και Νέας Μάκρης. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το σπίτι, στην οδό Παραδείσου 2, δεν είχε πληγεί από την πυρκαγιά. Οι δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς να εξέρχονται από το εσωτερικό του κρατώντας ηλεκτρικές συσκευές, ωστόσο, αντιλαμβανόμενοι την παρουσία των αστυνομικών, τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικοί παρέμειναν στο σημείο, όπου οι δράστες είχαν αφήσει τις δύο μοτοσυκλέτες τους και όταν επέστρεψαν, τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Μαραθώνα. 

Εκεί, οι συλληφθέντες αρνήθηκαν τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι ήταν εθελοντές, εκδοχή που διαψεύτηκε από τα αντικείμενα αξίας που είχαν στην κατοχή τους. 

Σημειώνεται ότι οι αρχές έχουν εντείνει τις περιπολίες στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, προκειμένου να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή