Το συγκινητικό μήνυμα του πρίγκιπα Καρόλου: Οι Ελληνες είναι στη σκέψη μας

Το συγκινητικό μήνυμα του πρίγκιπα Καρόλου: Οι Ελληνες είναι στη σκέψη μας

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μήνυμα συμπαράστασης του πρίγκιπα Καρόλου στην Ελλάδα, για την τραγωδία που βιώνει, ανήρτησε στον λογαριασμό της στο twitter η πρέσβης της Βρετανίας στην Ελλάδα, Κέιτ Σμιθ.

«H σύζυγός μου κι εγώ θα θέλαμε να γνωρίζετε πόσο βαθιά λυπηθήκαμε μαθαίνοντας τα τραγικά νέα για τις απώλειες ανθρώπινης ζωής στις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική. 

Πάνω απ’όλα, συμμεριζόμαστε ολόψυχα την οδύνη των οικογενειών που θρηνούν θύματα,  και συμπάσχουμε με τους τραυματίες και όλους όσοι είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται.

Έχοντας ακόμα νωπές τις μνήμες της τόσο πρόσφατης και τόσο χαρούμενης επίσκεψής μας στην Αθήνα αλλά και της θερμής υποδοχής που μας επιφύλαξε ο Ελληνικός λαός, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι oι Έλληνες είναι στη σκέψη μας και στις προσευχές μας σ’ αυτήν την τόσο δύσκολη ώρα» αναφέρει στο μήνυμά του ο πρίγκιπας Κάρολος.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή