ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον Ευαγγελισμό ο Μητσοτάκης -Επισκέφθηκε τους τραυματίες

euaggok

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας των τραυματιών από τις πυρκαγιές της ανατολικής Αττικής βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης είχε σύντομη συνάντηση με τη Διοικητή του νοσοκομείου, κ. Νάγια Μητσάκη, η οποία τον ενημέρωσε ότι στον Ευαγγελισμό νοσηλεύονται 18 τραυματίες από την καταστροφική πυρκαγιά  στο Μάτι, εκ των οποίων οι πέντε βρίσκονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ένας σε μονάδα αυξημένης φροντίδας.

Στη συνέχεια, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκε τον θάλαμο εγκαυμάτων και ενημερώθηκε από το Διευθυντή του τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής, κ. Γ. Χαρκιολάκη. Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε και με αρκετούς από τους τραυματίες, οι οποίοι του περιέγραψαν τις τραγικές στιγμές που έζησαν, τονίζοντάς του ότι δεν είχαν καμία έγκαιρη ενημέρωση από την Πολιτεία για να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, όπως και για την πλήρη απουσία συντονισμού από τις αρμόδιες αρχές κατά τις κρίσιμες ώρες.

Τέλος ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε και τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου και ενημερώθηκε από τον διευθυντή, κ. Σπύρο Ζακυνθινό, για την πορεία της υγείας των τραυματιών.

ston-eyaggelismo-o-mitsotakis-episkefthike-toys-traymaties0

ston-eyaggelismo-o-mitsotakis-episkefthike-toys-traymaties1

ston-eyaggelismo-o-mitsotakis-episkefthike-toys-traymaties2