Προσφορές και πρωτοβουλίες προς όφελος πληγέντων

Προσφορές και πρωτοβουλίες προς όφελος πληγέντων

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δωρεές προς όφελος των πληγέντων προχωρούν επιχειρηματικοί όμιλοι, ενώ θεσμικά όργανα ανακοινώνουν πρωτοβουλίες για την αναγέννηση των κατεστραμμένων περιοχών.

Μέλη του ΣΕΒ στηρίζουν ήδη τους πληγέντες και κάνουν προσφορές, με κύριο αποδέκτη το Κέντρο Logistics της Περιφέρειας Αττικής. «Μαζί με τα μέλη μας σχεδιάζουμε να διαθέσουμε πόρους απευθείας σε συγκεκριμένα έργα αποκατάστασης με όρους και χρόνους ιδιωτικής οικονομίας» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΕΒ, απευθυνόμενος σε πυρόπληκτους, που μπορούν να αποστέλλουν τα αιτήματά τους στο [email protected].

Η «Mυτιληναίος» ανακοίνωσε χθες ότι ως «μια μικρή ένδειξη σεβασμού και βοήθειας στους συνανθρώπους μας» αποφάσισε την κατάθεση 1 εκατ. ευρώ στον Ειδικό Λογαριασμό Αρωγής της Τράπεζας Ελλάδος. Ταυτόχρονα, η Protergia προχωρεί σε πλήρη διαγραφή χρεών σε πληγέντες καταναλωτές και δίμηνη δωρεάν παροχή ρεύματος, η «Mυτιληναίος», δε, συγκαλεί έκτακτη αιμοδοσία των εργαζομένων στις εγκαταστάσεις της, όπου συνεχίζεται η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Τη διάθεση 1 εκατ. ευρώ σε συγκεκριμένες δράσεις αποκατάστασης υποδομών αποφάσισε το Δ.Σ. της Τράπεζας Eurobank. Επειτα, μάλιστα, από σχετικό αίτημα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου, η εναρκτήρια δράση θα αφορά τη συμβολή στην αποκατάσταση του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος. Ταυτόχρονα, συνεχίζεται το Πρόγραμμα Αρωγής Πυροσβεστών της Τράπεζας μαζί με το Ιδρυμα Λάτση, ύψους 1,2 εκατ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή