Περιφέρεια Αττικής: Δεν δύναται να πλαστογραφηθεί το πρακτικό της συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου

Περιφέρεια Αττικής: Δεν δύναται να πλαστογραφηθεί το πρακτικό της συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε διευκρινίσεις σχετικά με σημερινές δηλώσεις του δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου, Βαγγέλη Μπουρνούς, σχετικά με τη συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου το βράδυ της πυρκαγιάς, προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής.

Στις καταγγελίες του κ. Μπουρνούς ότι πλαστογραφήθηκε έγγραφο, στο οποίο φαίνεται ότι συνεδρίασε Συντονιστικό Όργανο, κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς και δόθηκε εντολή εκκένωσης, η Περιφέρεια απαντά:

«Το Πρακτικό της έκτακτης Συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου που έλαβε χώρα στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής στις 23/7, δεν δύναται να πλαστογραφηθεί καθώς τα Πρακτικά ενός Συλλογικού οργάνου συντάσσονται και επικυρώνονται δεόντως και αποστέλλονται στους συμμετέχοντες σε αυτό όπως και έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση».

Στο Πρακτικό αυτό, περιγράφεται η κατάσταση της μεγάλης πυρκαγιάς, οι δράσεις και οι ενέργειες των αρμόδιων φορέων εκείνες τις δραματικές ώρες, προσθέτει η Περιφέρεια, η οποία αναφέρει ότι το έγγραφο δεν αναφέρεται σε απόφαση «εκκένωσης».

«Το έγγραφο δεν προχωρά σε κανενός είδους αξιολογικές κρίσεις έναντι ουδενός παράγοντα ή φορέα», διευκρινίζεται σχετικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή