Συγκλονίζει η μαρτυρία της συγγραφέως Πολύμνιας Κοσσόρα: Εχασα τον άντρα μου όταν έκλεισε η Μαραθώνος

Συγκλονίζει η μαρτυρία της συγγραφέως Πολύμνιας Κοσσόρα: Εχασα τον άντρα μου όταν έκλεισε η Μαραθώνος

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα κενά των Αρχών που στοίχισαν ζωές στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ανακύπτουν από την μαρτυρία της συγγραφέας Πολύμνιας Κοσσόρα που έχασε τον σύζυγό της στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Ο Νίκος Κοσσόρας εγκλωβίστηκε στο Μάτι όπου οδηγήθηκε όταν έκλεισε η Μαραθώνος. Είναι ένας από τους 26 που βρέθηκαν στο τραγικό οικόπεδο το οποίο βρισκόταν μια ανάσα πριν την έξοδο προς τη θάλασσα.

Όπως περιέγραψε η Πολύμνια Κοσσόρα στην εκπομπή του Epsilon «Από Νωρίς», η τελευταία επικοινωνία με τον σύζυγό της ήταν στις 18:17 και είχε διάρκεια μόλις 45 δευτερόλεπτα.

Τον κάλεσε, καθώς ανησυχούσε για τη φωτιά. Εκείνος την ενημέρωσε ότι μόλις είχε βγει από τη Μαραθώνος, στην οποία είχε διακοπεί η κυκλοφορία μόλις πέντε λεπτά νωρίτερα.

Ο άτυχος άνδρας ακολούθησε την πορεία μέσω Φλέμινγκ και Δημοκρατίας προς το Μάτι.

Εκεί εγκλωβίστηκε, όπως όλα δείχνουν, μαζί με εκατοντάδες άλλους πολίτες.

Πάρκαρε το αυτοκίνητό του στην οδό Ειρήνης και κινήθηκε μαζί με δεκάδες άλλους προς το οικόπεδο, αναζητώντας διέξοδο προς τη θάλασσα, όμως δεν τα κατάφερε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή