«Λευκή νύχτα» για πέμπτη χρονιά στη Σάμο

«Λευκή νύχτα» για πέμπτη χρονιά στη Σάμο

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από νωρίς το βράδυ και έως το πρωί θα παραμείνουν ανοιχτά τα καταστήματα στην πόλη της Σάμου το Σάββατο 18 Αυγούστου 2018. Είναι η 5η συνεχής χρονιά που διοργανώνεται από τον Δήμο Σάμου η «Λευκή νύχτα», όπως ονομάζεται η λειτουργία των καταστημάτων αλλά και της πόλης καθόλη της διάρκεια της νύχτας, έτσι ώστε πολίτες και επισκέπτες να μπορούν να διασκεδάσουν και να κάνουν τις αγορές τους ή απλώς να απολαύσουν τη βόλτα τους.

Ζωντανή μουσική, επιλογές μουσικής από dj, χορός, παιχνίδια και πολλές ακόμη εκδηλώσεις θα πλαισιώσουν και θα εμπλουτίσουν τη βραδιά, ενώ τα καταστήματα θα πραγματοποιήσουν σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές. Εκείνη τη νύχτα θα παραμείνει ανοιχτό και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σάμου με σκοπό να συγκεντρώσει τρόφιμα.

Σχεδιάζεται επίσης να διανεμηθεί, από τα αρμόδια τμήματα του δήμου, υλικό για την ανακύκλωση και να υπάρξει ενημέρωση για τα αποτελέσματα στον Δήμο Σάμου. Προβλέπεται ακόμη το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σάμου να ενημερώνει το κοινό για το πώς μπορεί να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών και εθελοντής αιμοδότης. Ο Δήμος Σάμου επίσης ανακοινώνει ότι για την εξυπηρέτηση των πολιτών η δημοτική συγκοινωνία θα εκτελεί ειδικά δρομολόγια από τις 20.00 μέχρι τη 01.00 από τις στάσεις: Ανω Βαθύ, Ποταμάκι, Νεάπολη, Μαλαγάρι, ΚΤΕΛ. Οι «Λευκές νύχτες» γεννήθηκαν στην Αγία Πετρούπολη, όπου τους καλοκαιρινούς μήνες ο ήλιος δύει πολύ αργά, όμως τα τελευταία χρόνια ως θεσμός επεκτάθηκαν σε εκατοντάδες πόλεις της Ευρώπης και πολλές ελληνικές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή