Στη φυλακή 4 από τους 9 για το κύκλωμα εμπορίας βρεφών

Στη φυλακή 4 από τους 9 για το κύκλωμα εμπορίας βρεφών

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν τέσσερις εκ των εννέα συνολικά κατηγορούμενων βουλγαρικής καταγωγής για συμμετοχή στο κύκλωμα εμπορίας βρεφών που εξάρθρωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας.

Προφυλακίζεται ο 39χρονος που φέρεται να έχει αρχηγικό ρόλο στο κύκλωμα, η 35χρονη σύζυγός του, η 40χρονη που φέρεται να έχει μεσολαβήσει για την πώληση των βρεφών και ένας ακόμη 32χρονος πατέρας ενός βρέφους. Οι υπόλοιποι πέντε κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη τους, όταν δύο αστυνομικοί, παριστάνοντας το άτεκνο ζευγάρι, έκλεισαν ραντεβού με τη 40χρονη στους Αμπελόκηπους. Αυτή τους ζήτησε 18.000 ευρώ για ένα τεσσάρων ημερών κοριτσάκι.

Στη συνέχεια τους οδήγησε σε διαμέρισμα στην Κυψέλη, όπου η αστυνομία εντόπισε και τα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος. Μια κατηγορούμενη είναι έγκυος, ενώ άλλες τρεις, μετά από εξέταση, διαπιστώθηκε ότι είχαν πρόσφατα γεννήσει.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή