ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις συλλήψεις για εμπρησμούς σε Αττική και Ορεστιάδα

3333--3

Τρεις συλλήψεις για εμπρησμούς, στην Αττική και στην Ορεστιάδα, έγιναν χθες και σήμερα από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η μία περίπτωση αφορά έναν 41χρονο Γκανέζο, ο οποίος συνελήφθη χθες για εμπρησμό στο Αττικό Αλσος. Συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι έβαλε φωτιά στο Αττικό Άλσος την Τρίτη, το βράδυ. Η πυρκαγιά σβήστηκε αμέσως, πριν προλάβει να πάρει διαστάσεις, ενώ ο 41χρονος εντοπίστηκε μετά από μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής και ομολόγησε την πράξη του. Κατά την προανάκριση ισχυρίστηκε ότι έβαλε τη φωτιά για να διώξει τα κουνούπια που τον ταλαιπωρούσαν.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη ένας 28χρονος Πακιστανός στο Περιστέρι, ο οποίος σήμερα, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα έβαλε φωτιά σε απορρίμματα, που επίσης σβήστηκε έγκαιρα.

Τέλος, στα Ρίζια Ορεστιάδας συνελήφθη σήμερα ένας 77χρονος, ο οποίος χθες στις 20.34 το βράδυ έβαλε φωτιά για να κάψει ξερά χόρτα, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά. Και σε αυτή την περίπτωση, η φωτιά σβήστηκε άμεσα από την Πυροσβεστική.

Και οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ