Ηράκλειο: Τρεις συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά

Ηράκλειο: Τρεις συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση 54χρονος Έλληνας κατηγορούμενος για οπλοκατοχή.

Αστυνομικοί κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι όπου διαμένει σε περιοχή στο Δήμο Μαλεβιζίου, στο Ηράκλειο, εντόπισαν και κατάσχεσαν 4 πιστόλια, περίστροφο, 6 κυνηγετικά όπλα, 2 αεροβόλα όπλα, όπλο παλαιού τύπου, 7 γεμιστήρες, 622 πλήρη φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 11 μαχαίρια, 3 ναυτικές φωτοβολίδες, 81 κροτίδες, 3 βολίδες όπλου, μειωτήρα κυνηγετικού όπλου, 1 μεταλλικό κυτίο με σφαιρίδια αεροβόλου, 1 συσκευασία με βολίδες αεροβόλου όπλου, 2 μεταλλικά γκλοπ και 2 ποιμενικές ράβδους.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο Σάββατο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Στο εισαγγελέα Ηρακλείου θα οδηγηθούν επίσης δύο Έλληνες για κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις που αφορούν σε όπλα. Πρόκειται για άνδρες ηλικίας 25 και 30 ετών στα σπίτια των οποίων οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια έρευνας βρήκαν 86 γραμμάρια κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, μικροποσότητα ηρωίνης, ναρκωτικά δισκία που στερούνταν την απαιτούμενη από τον νόμο ιατρική συνταγή, το χρηματικό ποσό των 670 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες και πιστόλι με γεμιστήρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή