Σποραδικές βροχές σε Πελοπόννησο, Μακεδονία και Θράκη την Πέμπτη

Σποραδικές βροχές σε Πελοπόννησο, Μακεδονία και Θράκη την Πέμπτη

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Hλιοφάνεια αναμένεται την Πέμπτη, ωστόσο από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν λίγες σποραδικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες κυρίως στην Πελοπόννησο, τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα είναι 3 έως 5 βαθμούς χαμηλότερη, στα κεντρικά από 20 έως 36, στα νότια από 22 έως 33, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 32, στα νησιά του Αιγαίου από 23 έως 34, και στην Κρήτη από 20 έως 31.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το μεσημέρι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και στα ανατολικά το μεσημέρι έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια, και μόνο το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή