Ενας 49χρονος σκότωσε τον 80χρονο πατέρα του στο Ηράκλειο

Ενας 49χρονος σκότωσε τον 80χρονο πατέρα του στο Ηράκλειο

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για ανθρωποκτονία συνελήφθη 49χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 80χρονο πατέρα του χθες το βράδυ σε γειτονιά της πόλης του Ηρακλείου.

Πρόκειται για άνδρα ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και σύμφωνα με πληροφορίες οι διαπληκτισμοί με τον γέροντα πατέρα του ήταν συχνοί και γνωστοί στην αστυνομία. Χθες το βράδυ γείτονες ειδοποίησαν τους αστυνομικούς δεδομένης φασαρίας που αντιλήφθηκαν μεταξύ γιου και πατέρα, χωρίς να περιμένουν αυτό που συνέβη.

Ο 49χρονος, σύμφωνα και με την αστυνομία, μαχαίρωσε έξω από το σπίτι όπου διέμεναν τον πατέρα του, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το δράστη ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες λίγα 24ωρα πιο πριν είχε και πάλι βρεθεί στο αστυνομικό τμήμα από όπου και μετά από καταγραφή συμβάντος είχε αφεθεί. Ο ηλικιωμένος άνδρας αν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τελικά υπέκυψε λόγο της βαρύτητας του τραυματισμού του.

Η προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή