Στοιχεία για τις ιατρικές γνωματεύσεις Φλώρου ζητά ο ΙΣΑ

Στοιχεία για τις ιατρικές γνωματεύσεις Φλώρου ζητά ο ΙΣΑ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολα τα απαραίτητα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση της αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου, ώστε να κινήσει άμεσα τις πειθαρχικές διαδικασίες σε περίπτωση που διαπιστωθεί εμπλοκή μελών του, ζητά, με ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

Ο ΙΣΑ διευκρινίζει «ότι εάν υπάρξουν αποχρώσες ενδείξεις ενοχής μελών του για την συγκεκριμένη υπόθεση θα αναλάβει το Πειθαρχικό Συμβούλιο την εκδίκαση και την τιμωρία των ενδεχόμενων πειθαρχικών παραπτωμάτων των μελών του Συλλόγου».

Για το λόγο αυτό ζητά «άμεσα ενημέρωση από τη Διοίκηση του νοσοκομείου Ευαγγελισμός σχετικά με τις ιατρικές γνωματεύσεις που φαίνεται ότι έχουν πλαστογραφηθεί σε περίπτωση που υπάρχει εμπλοκή μελών του».

Επίσης ζητά από την υπηρεσία του ΕΦΚΑ που είναι αρμόδια για τα ΚΕΠΑ να του απόστείλει όλα τα σχετικά στοιχεία προκειμένου να επιληφθεί άμεσα για το θέμα.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Γεώργιος Πατούλης δήλωσε: «Ο ΙΣΑ δεν θα επιτρέψει να τεθεί σε κίνδυνο η τιμή και η αξιοπρέπεια του ιατρικού λειτουργήματος και του ιατρικού σώματος συλλήβδην,  θα πράξει το καθήκον του όπως ορίζει ο Νόμος, εφόσον υπάρξουν σχετικές ευθύνες των ιατρών».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή