Ηράκλειο: Νεκρή η 31χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά σε φαράγγι

Ηράκλειο: Νεκρή η 31χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά σε φαράγγι

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δώδεκα ώρες διήρκησε η επιχείρηση ανάσυρσης μέσα από το φαράγγι Αμπά στον δήμο Αχαρνών Αστερουσίων στο Ηράκλειο, της 31χρονης νηπιαγωγού της οποίας ο θάνατος διαπιστώθηκε στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Δεκαέξι πυροσβέστες συμμετείχαν στην επιχείρηση η οποία χαρακτηρίστηκε δύσκολη και επικίνδυνη δεδομένου ότι μετά τις ανεπιτυχείς προσπάθειες του ελικοπτέρου να προσεγγίσει και να παραλάβει την 31χρονη, τα μέλη της ΕΜΑΚ και οι πυροσβέστες ανέλαβαν να κουβαλήσουν για πάνω από 6 ώρες το φορείο με την άτυχη γυναίκα.

Το ύψος και η κλίση της διαδρομής κυρίως από την ώρα που ο ήλιος έδυσε ήταν οι παράγοντες που έκαναν την επιχείρηση εξαιρετικά επικίνδυνη.

Η 31χρονη, που εργαζόταν σε σχολείο του Ηρακλείου, βρέθηκε στο Φαράγγι τόσο για πεζοπορία όσο και για να πραγματοποιήσει αναρρίχηση, άθλημα στο οποίο ήταν εξαιρετικά εκπαιδευμένη δεδομένου ότι εκπαίδευε και άλλους αναρριχητές. Η πτώση, της προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό και μετά από λίγες ώρες εξέπνευσε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή