Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 24χρονου αιτούντα άσυλο

Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 24χρονου αιτούντα άσυλο

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, απόπειρα ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε σε βάρος 24χρονου αλλοδαπού, στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, χθες τα ξημερώματα, έξι αιτούντες άσυλο επιτέθηκαν στον 24χρονο και τον τραυμάτισαν, με τη χρήση μαχαιριών και άλλων μεταλλικών αιχμηρών αντικειμένων σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Ακολούθησε επιχείρηση στον καταυλισμό κατά την οποία συνελήφθησαν έξι άτομα ηλικίας από 21 έως 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή στο περιστατικό, τεσσάρων ακόμη ατόμων, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή