Μπλόκο της ΕΛΑΣ σε αντιεξουσιαστές πριν τη ΔΕΘ

Μπλόκο της ΕΛΑΣ σε αντιεξουσιαστές πριν τη ΔΕΘ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερις αντιεξουσιαστές, οι οποίοι σχεδίαζαν να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη με βαριοπούλες και μάσκες, εντόπισε την Πέμπτη η Αστυνομία, ενόψει των εργασιών της Διεθνούς Εκθεσης.

Οι Αρχές σταμάτησαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα τέσσερα άτομα στην Εθνική Οδό λίγο έξω από την Αθήνα.

Στον έλεγχο που έκαναν διαπίστωσαν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ότι στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου είχαν βαριοπούλες και αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Ενα από τα πρόσωπα είχε απασχολήσει τις Αρχές το 2014, όταν συνελήφθη για όπλα που είχαν βρεθεί στο σπίτι του. Οι άλλοι τρεις ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και είναι γνωστοί για την δράση τους.

Αρχικά και τα τέσσερα άτομα οδηγήθηκαν στο τμήμα ασφαλείας Ωρωπού και αμέσως μετά στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν τεθεί σε συναγερμό για μετακίνηση από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη ομάδων του αντιεξουσιαστικού χώρου για να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση στην περιοχή της Καμάρας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή