Ρωσική πρεσβεία: Στη δημοσιότητα οι επιστολές που είχαν ανταλλάξει ο ΥΠΕΞ της Ρωσικής Αυτοκρατορίας και ο Ι. Καποδίστριας

Ρωσική πρεσβεία: Στη δημοσιότητα οι επιστολές που είχαν ανταλλάξει ο ΥΠΕΞ της Ρωσικής Αυτοκρατορίας και ο Ι. Καποδίστριας

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή τη σημερινή 190η επέτειο της εγκαθίδρυσης των διπλωματικών σχέσεων Ρωσίας Ελλάδας, για πρώτη φορά δημοσιεύονται, η εμπιστευτική επιστολή του Υπουργού Εξωτερικών της Ρωσικής Αυτοκρατορίας Καρλ Νεσσελρόντε προς τον πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια καθώς και η απαντητική επιστολή του Καποδίστρια.

Αυτό επισημαίνει σε αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο twitter η Ρωσική Πρεσβεία,  αναρτώντας παράλληλα και τις δύο επιστολές. 

 

Παράλληλα σήμερα, για να τιμήσει την 190η επέτειο της εγκαθίδρυσης των διπλωματικών σχέσεων Ρωσίας- Ελλάδας,  ο Πρέσβης της Ρωσίας στη χώρα μας, Αντρέι Μάσλοβ επισκέφθηκε την φρεγάτα Admiral Essen του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού της Μαύρης Θάλασσας, η οποία ελλιμενίστηκε στον Πόρο.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή