Το αυτοκίνητο πρόδωσε τον δράστη της δολοφονίας του φαρμακοποιού

Το αυτοκίνητο πρόδωσε τον δράστη της δολοφονίας του φαρμακοποιού

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη δολοφονία του 57χρονου φαρμακοποιού την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του στο Νέο Ψυχικό το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου ομολόγησε ο 51χρονος που προσήχθη το βράδυ της Τρίτης στη ΓΑΔΑ. Ο άνδρας παραμένει στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας ενώ έχει ήδη υποβληθεί δικογραφία στην εισαγγελία και εκρεμεί η έκδοση εντάλματος προκειμένου να συλληφθεί.

Ο δράστης, ο οποίος είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας είπε στην κατάθεσή του ότι σκότωσε τον φαρμακοποιό γιατί είχε οικονομικές διαφορές μαζί του. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι είχε δανειστεί ένα ποσό της τάξης των 300.000 το οποίο δεν είχε επιστρέψει στον φαρμακοποιό και εκείνος με τη σειρά του είχε κινηθεί δικαστικά. Πρόσφατα μάλιστα είχε βγει η απόφαση για την κατάσχεση του σπιτιού του δράστη, στο οποίο έμενε με την οικογένειά του.

Την ημέρα της δολοφονίας πήγε έξω από το σπίτι του φαρμακοποιού χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητό του. Αυτό κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας η οποία «πρόδωσε» ουσιαστικά και τον δράστη καθώς όπως προέκυψε από την επεξεργασία του βίντεο που είχε στείλει στα εγκληματολογικά εργαστήρια επρόκειτο πράγματι για το δικό του αυτοκίνητο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή