ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε Μαραθώνα, Κεφαλονιά και Αχαΐα (φωτογραφίες – βίντεο)

olonychtia-machi-me-tis-floges-se-marathona-kefalonia-kai-acha-a-fotografies-amp-8211-vinteo-2274850

Επειτα από ολονύχτια μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων με τις φλόγες και τους δυνατούς ανέμους, οριοθετήθηκε πλέον η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, σε δασική έκταση στα Δικαστικά Μαραθώνα, κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικημένη περιοχή, ενώ σημειώνεται ότι αυτή την ώρα επιχειρούν στο σημείο 40 πυροσβέστες με 20 οχήματα και 16 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Η φωτιά που ξέσπασε στην Κεφαλονιά, έξω από το χωριό Ζόλα, το βράδυ της Τετάρτης παρουσιάζει επίσης καλύτερη εικόνα και έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο από την Πυροσβεστική. Στο σημείο παραμένουν 20 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και επτά άτομα πεζοπόρο τμήμα.

olonychtia-machi-me-tis-floges-se-marathona-kefalonia-kai-acha-a-fotografies-amp-8211-vinteo0

Φωτιά ξέσπασε και στην περιοχή του Αράξου, στη δυτική Αχαΐα, με τους πυροσβέστες να δίνουν και σε αυτό το μέτωπο ολονύκτια μάχη καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

olonychtia-machi-me-tis-floges-se-marathona-kefalonia-kai-acha-a-fotografies-amp-8211-vinteo2

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να θέσουν υπό μερικό έλεγχο τη φωτιά και αυτή την ώρα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με δέκα οχήματα και έξι άτομα πεζοπόρο τμήμα.

olonychtia-machi-me-tis-floges-se-marathona-kefalonia-kai-acha-a-fotografies-amp-8211-vinteo4