Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για παράνομη παρακράτηση και σωματική βλάβη

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για παράνομη παρακράτηση και σωματική βλάβη

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών -24, 25 και 18 ετών προέβη το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης, έπειτα από καταγγελία 21χρονου αλλοδαπού, σύμφωνα με την οποία, οι εν λόγω αλλοδαποί με τη συμμετοχή δύο ακόμη συνεργών τους, τον κρατούσαν παρά τη θέληση του με απειλές, σε αποθήκη στην ευρύτερη περιοχή των Διαβατών.

Κατά τη διάρκεια έρευνας από αστυνομικούς, κοντά στην αποθήκη, εντοπίστηκε 28χρονος αλλοδαπός, ο οποίος δήλωσε ότι προ ημερών είχε καταβάλλει 2.000 ευρώ στους συλληφθέντες προκειμένου να τον απελευθερώσουν, καθώς κρατούνταν και αυτός όμηρος παρά τη θέληση του. Οι αστυνομικοί με βάση τις καταγγελίες του εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις αλλοδαπούς.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του 24χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 8 ετών για μεταφορά και προώθηση παράτυπων μεταναστών στην Ελλάδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή