ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ – Την Τετάρτη η λαμπερή βραδιά για τη σπουδαία προσφορά της «Καθημερινής»

ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ – Την Τετάρτη η λαμπερή βραδιά για τη σπουδαία προσφορά της «Καθημερινής»

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η «Καθημερινή», με τη νέα εκδοτική προσφορά του κυριακάτικου φύλλου της, από τις 7 Οκτωβρίου, ταξιδεύει τους αναγνώστες στον κόσμο του παλιού καλού ελληνικού σινεμά, στην ατμόσφαιρα και τη γοητεία του.

Την Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018, 7:30 μ.μ., σε μια ξεχωριστή βραδιά με καλεσμένους – έκπληξη, η «Καθημερινή» σας προσκαλεί στην εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας εκδοτικής της προσφοράς ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ στον κινηματογράφο Δαναός, Λεωφόρος Κηφισίας 109, Αμπελόκηποι (μετρό, Στάση Πανόρμου).

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας και ο συγγραφέας των βιβλίων, Μάκης Δελαπόρτας.

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας εκδοτικής σειράς της «Καθημερινής» θα συμμετέχουν ο συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος, ο συγγραφέας Τάκης Θεοδωρόπουλος, η δημοσιογράφος Μαρία Κατσουνάκη και η Άννα Φόνσου, πρόεδρος στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Την ιδιαίτερη αυτή βραδιά θα μας θυμίσουν αγαπημένα τραγούδια από ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου ο Νίκος Πλάτανος στο πιάνο και η Ηρώ Σαΐα.

Εάν σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 210 48 08 296 (ώρες επικοινωνίας 10:00 – 12:00).

Η πρόσκληση ισχύει για δύο άτομα και είναι απαραίτητη για την είσοδό σας στον κινηματογράφο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή