Καιρός: Η αναλυτική πρόγνωση για την Τετάρτη

Καιρός: Η αναλυτική πρόγνωση για την Τετάρτη

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 αναμένεται ηλιοφάνεια, όμως στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, την Κρήτη, την Εύβοια και την Ανατολική Στερεά και Θεσσαλία θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους. Σποραδικές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν κατά κύριο λόγο στην Κρήτη και το Νότιο Αιγαίο. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς, με εξαίρεση της Δυτική Μακεδονία όπου θα είναι 3 έως 5 βαθμούς χαμηλότερη, στα κεντρικά από 13 έως 27, στα νότια από 15 έως 25, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 24, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 16 έως 23, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 17 έως 27, και στην Κρήτη από 19 έως 23.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, όμως στον Πατραϊκό θα φτάνουν τοπικά και τα 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 18 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή