ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Hμέρα ακρόασης πολιτών από την ΓΑΔΑ

Hμέρα ακρόασης πολιτών από την ΓΑΔΑ

Kαθιερώνεται από τον τρέχοντα μήνα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, με απόφαση του αρχηγού της ΕΛΑΣ αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, ημέρα ακρόασης πολιτών και εκπροσώπων διαφόρων φορέων και οργανισμών, με στόχο να ισχυροποιηθεί η σχέση αμοιβαίας κατανόησης και εμπιστοσύνης με την κοινωνία.

Ειδικότερα, την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα, από τις 14:00 έως τις 22:00, τετραμελής επιτροπή στη ΓΑΔΑ (λεωφόρο Αλεξάνδρας 173) θα είναι στη διάθεση πολιτών και εκπροσώπων διαφόρων φορέων και οργανισμών, για να συζητήσουν θέματα αστυνομικής φύσης.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των υποβληθέντων αιτημάτων ακρόασης καθιστά αδύνατη τη δυνατότητα ανταπόκρισης στο σύνολό τους, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται σχετικά, προκειμένου είτε να επανακαθορίζεται ο χρόνος συνάντησης είτε να επιλέγεται, σε συνεννόηση μαζί τους, εναλλακτικός τρόπος χειρισμού του θέματος.

Οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματα ακρόασης το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, εγγράφως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] ή τηλεφωνικά στον αριθμό 210-6476006 καθημερινά από 10.00 έως 13.00.

Τέλος, κατ' εξαίρεση για τον τρέχοντα μήνα, τα αιτήματα θα υποβάλλονται κατά το χρονικό διάστημα από 10 έως 15 Οκτωβρίου τις ίδιες ώρες.