Ερευνα της Εισαγγελίας για διαρροή πληροφοριών στον Τύπο

Ερευνα της Εισαγγελίας για διαρροή πληροφοριών στον Τύπο

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παραγγελία από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου εστάλη προς τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές προκειμένου να διενεργήσουν έρευνα για το πως δόθηκαν στον Τύπο πληροφορίες για όσους κλήθηκαν ως ύποπτοι για τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα Αττικής, μεταξύ των οποίων και η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

Η έρευνα για τη διαρροή που διατάχθηκε με πρωτοβουλία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, βασίστηκε σε αναφορά που υποβλήθηκε από κάποιον από τους δέκα που κλήθηκαν ώς ύποπτοι για διάπραξη αδικημάτων για την πλημμύρα και πληροφορίες αναφέρουν, ότι η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου είναι εκείνη που διαμαρτυρήθηκε για τη δημοσιοποίηση της είδησης.

Μετά την παραγγελία της κα Δημητρίου, εισαγγελέας Πρωτοδικών έχει αναλάβει την έρευνα, αναζητώντας ενδεχόμενη διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων, μεταξύ αυτών η παράβαση καθήκοντος και η διαρροή εγγράφων δικογραφίας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή